یک روز ، یک جمله ...

امروز به هر کاری که قراره انجام بدی، باور داشته باش

02 آبان

ویژگی به نام Google Death مطلب ویژه

مانند قدیم ها، خیلی ها دوست دارند نامه ها و رویدادها و اتفاقات مهم زندگی خود را برای آیندگان به اشتراک بگذارند.

در ایامی که مفهومی به نام فناوری اطلاعات وجود نداشت این کار با استفاده از دست نوشته ها و سررسید ها انجام می شد و بازماندگان اشخاص با مراجعه به این مطالب از اتفاقات گذشته باخبر شده و یا تجدید خاطرات می کردند.

اما در دنیای امروز که دیگر بوی کاغذ و رنگ جوهر جای خود را به بوی پلاستیک و صفحات لمسی بی حس داده است برخی سرویس دهندگان دنیای فناوری اطلاعات راه و روش های پیشین را فراموش نکرده اند. یکی از این سرویس دهندگان شرکت گوگل می باشد که ویژگی به نام Google Death را برای حساب های کاربری خود قرار داده است. اما این ویژگی چیست و چه کاربردی دارد.

ویژگی Google Death به منظور مدیریت حساب کاربری گوگل پس از مرگ می باشد. با استفاده از این ویژگی می توانید تعیین نمایید که چه بخش از اطلاعات شما پس از مرگ شما در اختیار اشخاصی که شما مشخص کرده اید قرار گیرد. نحوه استفاده از این ویژگی را در این مطلب با هم یاد خواهیم گرفت.

  • برای استفاده از این ویژگی به حساب کاربری گوگل خود وارد شده و به این آدرس بروید.
  • بر روی دکمه Setup کلیک کرده تا مراحل را آغاز کنیم.
  • در بخش Alert Me می بایست یک شماره تلفن همراه و یک آدرس پست الکترونیک وارد نمایید. این بخش به منظور اعلام هشدار قبل از هرگونه اقدامی توسط گوگل می باشد. توجه داشته باشید که کد فعالسازی به شماره تلفن همراه ثبت شده ارسال می شود.
  • در بخش Timeout Priod یک مدت زمان را مشخص نمایید. این مدت زمان به منظور این است که گوگل متوجه می شود که شما دیگر از حساب کاربری خود استفاده نمی کنید و علت آن می تواند مرگ شما باشد. یک ماه قبل از رسیدن به این مدت گوگل شما را باخبر می سازد تا اگر هنوز به حساب کاربری خود دسترسی دارید از آن استفاده نمایید.
  • در بخش Notify contacts and share data می توانید تا 10 حساب کاربری را برای گوگل مشخص کنید که هر کدام می توانند اطلاعات خاصی را دریافت کنند. این حساب ها به منظور این است که اطلاعات شما با آنها پس از گذشت مدت زمان غیرفعال بودن حساب کاربری با آنها به اشتراک گذاشته شود. در بخش Share my data with this contact می توانید تعیین نمایید که چه اطلاعاتی (مانند تاریخچه جستجوی گوگل یا ایمیل ها و ...) می بایست با حساب کاربری مورد نظر به اشتراک گذاشته شود. یک شماره تلفن هم از فرد می بایست ثبت نمایید تا زمانیکه قرار است این اطلاعات با آن شخص به اشتراک گذاشته شود یک کد فعالسازی برای آن شخص ارسال شده تا گوگل مطمئن شود که شخص مورد نظر همانیست که شما تعیین کرده اید. در بخش autoresponder می توانید متنی را ایجاد کرده تا پس از مرگ برای دوستانتان ارسال شود.
  • در بخش Delete Account می توانید تعیین نمایید که حساب کاربری شما پس از یک دوره مشخص حذف شود یا خیر و درنهایت بر روی دکمه Enable کلیک کنید.

در صورتیکه فرآیند را درست انجام داده باشید در انتها یک پیغام مبنی بر ذخیره سازی موفق برای شما نمایش داده می شود.

رضا اردانه

مدیریت وب سایت آموزش دیجیتال

نظر دادن

خبرنامه

برای دریافت جدیدترین خبرهای سایت در خبرنامه عضو شوید